Gizlilik Politikası

 

 

 

 

 

Selfmetric Gizlilik Politikası

 

Selfmetric Bilişim Teknolojileri San.Tic.A.Ş. ve grup şirketleri* (hep birlikte “Selfmetric” olarak anılacaktır.) tarafından toplanan ve işlenen kişisel veriler, Selfmetric’in koruması altındadır. Selfmetric, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat çerçevesinde kişisel verilerin güvenli şekilde muhafazasını ve hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için teknolojik ve alt yapısal imkanlarını kullanarak, gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

 

 

 

Kişisel Verileriniz

 

Kişisel veriler, Selfmetric tarafından Selfmetric Gizlilik Politikası kapsamında Kanun’a ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmektedir. Kanun kapsamında kişisel verileri işlenen gerçek kişiler, aşağıdaki metni inceleyerek, Selfmetric tarafından veri sorumlusu sıfatıyla işlenebilecek olan kişisel veriler ve bunların işlenme amaçları, aktarılabileceği alıcı gruplarına, toplanma yöntemi ve hukuki sebebi ile söz konusu kişisel verilere ilişkin hakları hakkında bilgi edinebilir.

 

Web Sitesi'nde diğer web sitelerinin bağlantıları bulunabilir. Bizim tarafımızdan yönetilmeyen web sitelerinin gizlilik uygulamalarından sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın. Kimlik bilgilerini toplayan herhangi bir web sitesinin ve tüm web sitelerinin gizlilik beyanlarını okumanızı tavsiye ederiz. Bu gizlilik bildirimi sadece Web Sitesi tarafından toplanan bilgiler için geçerlidir.

 

 

 

Çerezler ve Diğer Teknolojiler

 

Selfmetric'ın internet siteleri, çevrimiçi hizmetleri, etkileşimli uygulamaları, e-posta iletileri ve reklamları "çerezleri" ve diğer teknolojileri (piksel etiketleri ve internet işaretleri gibi) kullanabilir. Bu teknolojiler, müşteri davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olur; bize internet sitemizin en çok hangi bölümlerinin daha çok ziyaret edildiğini gösterir, reklamların ve internet aramalarının etkinliğini kolaylaştırır ve ölçer. Çerezler ve diğer teknolojilerle toplanan bilgileri kişisel olmayan bilgiler olarak değerlendiririz. Bununla birlikte, İnternet Protokolü (IP) adresleri ya da benzer tanımlayıcılar, yerel kanun tarafından kişisel bilgi olarak değerlendirildikleri ölçüde, biz de söz konusu tanımlayıcıları kişisel bilgi olarak ele alırız. Benzer şekilde, kişisel olmayan bilginin, kişisel bilgi ile birleştirilmesi halinde birleştirilmiş bilgiyi, bu Gizlilik Politikası'nın amaçları dahilinde kişisel bilgi olarak ele alırız.